Selecteer een pagina

Omdat Pablo Lighting & Decorations het grootste decoratiebedrijf voor themafeesten in Noord-Nederland is, hebben wij alle materialen op voorraad en hoeven dus geen items elders in te huren. Dit houdt de levertijden kort en maakt ons bij uitstek zeer betaalbaar!
Daarnaast zijn de creative people van Pablo zo goed thuis in de verschillende mogelijkheden van belichting en decoratie, dat er altijd, ongeacht uw budget, een prachtig totaalplaatje ontstaat! En dat zullen uw bezoekers waarderen…..

Onderstaande thema’s geven u een indruk van de verschillende mogelijkheden, of kunnen als inspiratie dienen.

Wilt u direct advies of zoekt u iets anders? 

Bel ons

Mail ons

Hollands

Zoekt u een thema dat geheid goed valt bij uw bezoekers? Een feest van nostalgie en herkenning? Bij Pablo Lighting & Decorations weten ze hoe je een Hollands sfeertje neerzet… Van molen tot grastapijt, van Delfts blauw tot een levensechte koe; de creative people van Pablo toveren uw event met de juiste belichting om tot een oer-Hollands sprookje…

Halloween

Overgewaaid vanuit de States naar Pablo Lighting & Decorations, staat Halloween voor een donkere, spookachtige en mystieke sfeer. Met levensgrote heksen, takkenbezems, messen, pompoenen en de purper gloed van blacklights toveren de creative people van Pablo uw feest om tot een black event… meer of minder eng, want dat laatste bepaalt u zelf!

Tropisch

Toe aan een beetje ontspanning en zonnewarmte? Laat Pablo Lighting & Decorations uw feest tropisch aankleden… De creative people van Pablo toveren uw locatie om in een tropisch strand met palmbomen, manshoge (verlichte!) cocktailglazen, rieten parasols, kleurige verlichting en een echte Tikibar! Verwarming hoog en het feestje kan beginnen…

Kerst

Voor het jaarlijkse decemberfeest biedt Pablo Lighting & Decorations uw bezoekers een echt Kerstsfeertje met kerstbomen, kerstkransen, kerstslingers, kerstballen, een heuse Kerstman en een levensgroot rendier! Maar moet Kerst altijd rood met groen zijn? Echt niet, bij ons zijn verschillende kleurthema’s mogelijk…. zijn we creative people of niet? Vraag naar de mogelijkheden!

Cubaans

Een reis naar Cuba duur? Welnee, niet als u Pablo Lighting & Decorations voor een vliegticket laat zorgen! Palmbomen, gekleurde Cubaanse huisjes, een Cuba Libre-bar bezaaid met rumflessen… Uw bezoekers zullen zich beslist in Havana wanen! De creative people van Pablo zorgen met hun verlichting voor een fel Cubaans zonnetje… iSalud!

Las Vegas

Las Vegas staat voor een sfeertje van casino’s, glamour en mooi uitgedoste showgirls – Pablo Lighting & Decorations kent het spel! Een prachtig bord ‘Welcome to Las Vegas’ heet uw bezoekers welkom. De inrichting met rode tafelkleden, kaartspelen, dobbelstenen en fiches wordt door de creative people van Pablo perfect rood/goud uitgelicht… Uw bezoekers zullen zich een lot uit de loterij voelen!

Zwart Wit

Bent u op zoek naar een strakke en tegelijk chique sfeer voor uw feest of event? Pablo Lighting & Decorations zegt: denk zwart-wit! Uw ruimte strak zwart-wit ingericht met tafelkleden, wanddecoraties en vloermatten, of speels met een entrée met zebrapad of een levensechte zebra……. Hip, elegant, sober, strak, modern of grappig: u kiest en de creative people van Pablo maken er iets moois van!

Glitter & Glamour

Wilt u het schitterendste feest geven aller tijden? Stelt u zich voor: uw bezoekers komen binnen in een ruimte waar alles glimt en glittert….. Pablo Lighting & Decorations gaat niet voor half werk, dus: muren afgewerkt met glitterfolie, tafels met glanzende gouden tafelkleden, kroonluchters, spiegelbollen en blingbling zover het oog reikt….. de creative people van Pablo zetten uw event in een gouden licht!

Moulin Rouge

Zeg Moulin Rouge, en je ziet de sfeer van een Parijse nachtclub in het begin van de vorige eeuw…… Pablo Lighting & Decorations richt uw locatie in met een rode molen, grote rode fluwelen doeken, gekleurde lampjes, schemerverlichting en….. een heuse danskooi! Indien gewenst geven de creative people van Pablo er een kledingadvies voor uw bezoekers bij…..

Gala

Wilt u op chique? Wilt u uw bezoekers ontvangen in een stijlvolle entourage? Pablo Lighting & Decorations tovert de sfeer van een Weense balzaal tevoorschijn, met satijnen tafelkleden, kroonluchters, veel glamour, mooie kleuren en chique details. De creative people van Pablo voegen hier nog een sfeervolle, gedempte verlichting aan toe. Dresscode gala!

Winter

Een ijzingwekkende ontvangst in een winterse setting… Pablo Lighting & Decorations weet met sparrenbomen, een levensecht rendier, hekjes, een slee, schaatsen en sneeuw treffend de sfeer van een kristalheldere winterdag te vatten. Met de belichting van de creative people van Pablo erbij, zullen uw bezoekers in de rij staan voor een schnaps…

Apres ski

Waar denkt u aan als we après ski zeggen? Pablo Lighting & Decorations denkt aan een skihut met boomschors en geweien, vers gevallen sneeuw, in de hoek ski’s en skischoenen en een gezellige ruwhouten après ski-bar met grote bierpullen. De creative people van Pablo zorgen voor een mooi uitgelichte skigondel… laat het bier maar komen!

Disco

Pablo Lighting & Decorations maakt van uw locatie een heuse 70er-jaren disco, compleet met spiegelbollen, geometrische vormen, felle kleuren, glanzend goud en zilver! Maar ook voor een decoratie uit de swingende jaren ’80 of ’90 bent u bij ons aan het goede adres… De creative people van Pablo verzorgen bijpassende belichting: discolights, blacklight, neonverlichting… dansen maar!

Valentijn

Love is in the air… voor uw Valentijnsfeestje of dating-event tovert Pablo Lighting & Decorations uw locatie om tot een warm, romantisch rendez-vous… met grote rozerode harten en ballonnen, intieme zitjes, veel rode rozen, wandversieringen met boa’s en veren of van gecapitonneerde rode stof. Met de zachte belichting van de creative people van Pablo zien uw bezoekers er op hun best uit…

Huwelijk

Geen bijeenkomst zo speciaal als een huwelijk – Pablo Lighting & Decorations verzorgt graag de aankleding van de ruimte, geheel in overeenstemming met de wensen van het bruidspaar! Van stijlvol tot bijzonder feestelijk, met veel wit of juist kleuren als ivoorwit of royal blue, met veel bloemen, wand- en plafonddecoraties… De creative people van Pablo maken deze bijzondere dag he-le-maal af!

Flower Power

Misschien wel het vrolijkste en meest relaxte thema is Flower Power, geïnspireerd door de vrolijke hippiebeweging uit de jaren ’60 en ’70. Veel gebloemde stoffen, Love, Peace & Happiness, tule stoffen en wandversiering in de kleuren geel, oranje, roze, rood en paars, kralengordijnen en relaxt zitmeubilair. De creative people van Pablo maken het af met de juiste belichting… Peace man!

Festival

Voor professionele festivalorganisaties verzorgt Pablo Lighting & Decorations de gehele aankleding van uw binnen- of buitenruimte. Met een passende podiumaankleding, kunstzinnige elementen ter decoratie, veel felle kleuren en de juiste belichting. Betrek de creative people van Pablo in een vroeg stadium bij uw festivalorganisatie – succes gegarandeerd!

Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot… Een stoomboot is zowat het enige dat Pablo Lighting & Decorations niet in huis heeft, maar wel een Sinterklaas met staf, mijter en ‘het grote boek’, een Piet met roe, grote zakken met cadeautjes, een deftige stoel voor de goedheiligman en veel decoraties in rood en goud. Gaat het om een feest voor volwassenen of voor kinderen? Vertel het de creative people van Pablo!

Venetiaans Carnaval

Zin in een stijlvol Italiaans feestje, kleurig, sierlijk en extravagant? Om uw locatie om te toveren in een echt Venetiaans Carnaval gebruikt Pablo Lighting & Decorations Venetiaanse gedraaide zuilen, grote witte maskers, kleurige boa’s, wanddecoraties met Venetiaanse tekens en last but not least grote doeken en folies in uitbundige kleuren. Laat de creative people van Pablo dit feest voor u inrichten…

Lounge

Pablo Lighting & Decorations heeft verschillende loungehoeken in voorraad: van strak-modern tot gedistingeerd-klassiek. De verschillende loungebanken combineren wij met bijpassende salontafeltjes, plantenbakken, gordijnen, wanddecoraties en verlichting. Prima te gebruiken voor allerlei feesten en events, of te combineren met andere thema’s… vertel de creative people van Pablo wat uw wensen zijn!