Pablo Decorations – Hèt bedrijf voor perfecte verlichting en decoratie!

Wij verzorgen de complete verlichting en decoratie voor uw event van op- tot afbouw! Ons creatieve team heeft altijd goede ideeën en geeft passend vrijblijvend advies!

De creative people van Pablo leveren maatwerk, beschikken over grote kennis en vakmanschap en zijn fantasierijk. Zij toveren iedere locatie om in een wonderwereld, of dit nu binnen of buiten is.
Zij bouwen uw evenement vakkundig en snel op en bouwen het ook evenzo weer af. U heeft er geen omkijken naar! Met grote kennis van zowel verlichting als decoratie en een creatieve geest kunnen zij vrijwel elke sfeer, illusie of wereld creëren. Daarnaast is er uitstekende geluidsapparatuur te huur en kan deze desgewenst professioneel worden aangesloten. Dus ook voor optredens of evenementen met muziek kunt u bij ons terecht. Kijk hier voor de mogelijkheden.

De ultieme sfeer door professionele verlichting!

De creative people van Pablo weten hoe belangrijk goede verlichting is. Met jarenlange ervaring en een achtergrond in de elektrotechniek en met grote kennis van moderne verlichtingsmethoden zorgen zij voor de passende verlichting bij ieder event. Van sfeervol tot sprookjesachtig, van spectaculair tot betoverend!

Beurzen

Trek de aandacht met de juiste aankleding!

Met onze enorme voorraad decoratie weten we ieder beursevenement of beursstand professioneel aan te kleden. De creative people van Pablo hebben kennis en oog voor detail en weten de perfecte sfeer neer te zetten. Uw beurs of individuele stand zal gegarandeerd op uw bezoekers een “Wow”-effect hebben!sprookjesachtig, van spectaculair tot betoverend!

Events

Onze professionele verlichting en decoratie maken uw event uniek!

Wilt u uw bezoekers laten betoveren en een onvergetelijke ervaring meegeven? Dan bent u bij Pablo aan het juiste adres! Door de combinatie van professionele verlichting en decoratie zorgen wij ervoor dat uw event een gegarandeerd succes wordt. Onze voorraad decoratie en creatieve ideeën zijn onuitputtelijk. bezoekers een “Wow”-effect hebben!sprookjesachtig, van spectaculair tot betoverend!

Sound

Wij zorgen voor het perfecte geluid!

U kunt bij ons professionele geluidsapparatuur huren. Zowel vanuit onze eigen voorraad als via de vele connecties die wij hebben, kunnen we u beslist de passende apparatuur leveren. Wij kunnen het ook desgewenst voor u aansluiten, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft en er zeker van kan zijn dat het optimaal klinkt.

Buiten decor

Uw buitenlocatie vakkundig aangekleed!

Wilt u een evenement, feest, opening of beurs in de openlucht organiseren? De creative people van Pablo weten hoe de beste sfeer kan worden neergezet op uw buitenlocatie. Van opbouw tot afbouw wordt de aankleding van uw event tot in de puntjes door Pablo verzorgd. Laat uw bezoekers betoverd worden!

Live-stream

Professionele inrichting van uw live-stream locatie!

In de huidige tijd komen live-stream en online events steeds vaker voor en de creative people van Pablo weten dat als geen ander. Zij weten uw studio of live-stream locatie perfect te verlichten en te decoreren. Vakkundig zetten zij de perfecte sfeer neer voor een gegarandeerd online succes! er zeker van kan zijn dat het optimaal klinkt.